HOME

Bedrukhetmaar is gevestigd in Den Haag, wij zijn een bedrijf dat bedrijfskleding levert, promotionele artikelen maar vooral veel producten voorziet van een bedrukking zodat u zich kunt onderscheiden met uw naam of bedrijfslogo. Is het een product dat zich niet leent voor een bedrukking dan proberen wij u toch te helpen en verzinnen een mogelijkheid om u toch van dienst te kunnen zijn.

De Caballerofabriek is onze thuishaven, hier bieden wij u de mogelijkheid om de bedrijfskleding te bekijken en eventueel te passen indien deze voorradig is. Wij bieden de bedrijfskleding tegen concurrerende tarieven aan en proberen altijd zoveel mogelijk aansluiting te vinden op uw eisen, zowel op het goed van de bedrijfskleding als op het gebied van de bedrukking.

Vaak krijgen we de vraag of er een minimale bestelhoeveelheid geldt, daar kunnen wij direct duidelijk in zijn, NEE !! Die geldt dus niet, wilt u 1 stuk bedrijfskleding bestellen ? Dan kan dat natuurlijk, wij zijn pas tevreden als u tevreden bent en ook bij 1 stuk zorgen wij dat u met een tevreden gevoel zaken heeft gedaan met Bedrukhetmaar.

Voor het verfraaien van de kleding en andere producten maken we gebruik van:

Transferdruk
Sublimatiedruk
Zeefdruk
Zeefdruktransfers
Borduren

Per product wordt door ons bekeken wat de meest optimale methode zou kunnen zijn zowel op het gebied van kwaliteit als op het gebied van de prijs en overleggen met u om de beste keuze samen vast te stellen.